Izuzetno mi je zadovoljstvo bilo da budem gošća u emisiji KcN televizije Srbija Online kod divne voditeljke Dijane Đorđević. Snimak možete pogledati na linku Srbija online - Tamara Drljevic, biznis konsultant (TV KCN 29.09.2021)

Snimak sa ceremonije dodele nagrada Business Women Awards 2021 održane u hotelu Hyatt Regency u Beogradu 8. septembra 2021. Ova prestižna nagrada koja se dodeljuje svake godine ženama za vrhunska poslovna dostignuća u različitim kategorijama dobila sam u kategoriji Biznis - žensko preduzetništvo. Link YouTube: Business Women Awards 2021.

Kao dobitnica nagrade Business Women Awards 2021 u kategoriji Biznis - žensko preduzetništvo zadovoljstvo mi je što je moj rad prepoznat i predstavljen i u vodećim digitalnim portalima u Srbiji. Link ka celom članku na portalu Press Srbija Tamara Drljević, dobitnica nagrade Business Women Awards 2021 u kategoriji Biznis – žensko preduzetništvo.

Pozivam vas da zapratite moj YouTube kanal na kome delim sa vama edukativni sadržaj, intervjue i live prenose sa velikim imenima i svetski poznatim ekspertima iz široke i važne, a tako često zanemarivane oblasti neverbalne komunikacije. Nadam se da će vam biti koristan.Tamara Drljevic - nonverbal communication

Pročitajte moj kratak intervju za naš poznati poslovni portal bizni.rs na temu “Poštovanje, osnova dobrih odnosa u radnom kolektivu”.

Link ka intervjuu Poštovanje osnova dobrih odnosa u radnom kolektivu

Poslušajte snimak mog gostovanja na Instagram live-u na profilu umetnostprodajesakristinom, tema Važnost neverbalne komunikacije u svakodnevnom životu.

Link do snimka Kristina Beganović у апликацији Instagram: Kako pročitati govor tela

Pročitajte intervju za portal Focus radija klikom na link TAMARA DRLJEVIĆ EKSPERT U OBLASTI NEVERBALNE KOMUNIKACIJE

Poslušajte snimak razgovora na YouTube na temu Neverbalna Komunikacija: Šta je i kako može govor tela služiti? Neverbalna Komunikacija: Šta je i kako može govor tela služiti?