Poštovana Tamara,

kurs sam preslušala u rekordnom roku i želim da podelim sa vama svoje utiske.

Prvo želim da istaknem koliko mi je kurs pomogao da razumem sebe i sve greške koje sam pravila u komunikaciji sa ljudima oko sebe. Nisam bila ni svesna šta radim telom dok razgovaram sa nekim i kako se to odražava na njihovu percepciju mene i na ono što govorim. Koliko sam nesporazuma i svađa sa kolegama i bliskim ljudima mogla da izbegnem da sam ovo znala ranije!

Mnogo mi se dopalo što ste podleili kurs u tematske celine i što se kreće kao u školi, od nule. Lekcije su vrlo sadržajne i detaljne sa puno slika koje pomažu da sebi predstavimo određene gestove o kojima se govori. Takođe je sjajno što se za modul o laganju koji mi je omiljeni koristili klipove kako bismo razumeli razliku kako izgleda osoba kada govori istinu, a kako kada nas laže. Vežbe koje ste nam dali na kraju svake lekcije su super korisne, kao i vaš savet da sve odmah proverimo i testiramo na sebi i drugima u realnom svetu kako bismo naučili da posmatramo ljude i uočavamo sve njihove neverbalne reakcije.

Sada ću da se vratim i da preslušam modul po modul polako i da napravim sebi beleške kako bi mi znanje bolje “leglo”!

Hvala još jednom i na vašoj nesebičnoj podršci i pomoći, kao i na tome što sam mogla da vam se obratim i porukom i što ste odvojili vreme preko Zooma da porazgovaramo i o nekim mojim realnim situacijama iz života.

Da ne bih više dužila, opšti utisak je da je kurs sjajan i apsolutno primenjiv u svakodnevnom životu što je najvažnije!

Veliki pozdrav i sve najbolje, Dijana Dulić

Leave a Reply

Comment*

Your name *